top of page
IMG_0803.heic

BVS PROLINE 4.0

Nybil från 6450:-

BVS-kedjan lanserar nu den 4:e generationen lackskydd i form av en helt ny typ av keramisk semi-permanent coating förstärkt med Diamant i nanoformat.


Jämfört med vår keramiska försegling Proline 3.0 som vi använt framgångsrikt sedan 2012 så ger Proline 4.0 följande förbättrade egenskaper:


Dubbelt så tjock ytbehandling vilket ger en synbar glansförbättring. En svart bil blir "svartare", en röd blir "rödare" och en vit eller silverfärgad bil får en emaljliknande finish.


Mer än 50% längre hållbarhet, nu upp till 24-30mån/5000 mil. Detta gör BVS Proline 4.0 till en mycket ekonomisk behandling över tiden.


Ännu enklare underhåll och tvätt än tidigare. BVS Proline 4.0 ger en ännu tätare och sammetslen finish som du enkelt bibehåller med hjälp av våra tvättråd och systemanpassade tvättprodukter. Du är inte bunden till att använda våra tvättprodukter. Eftersom du inte kan tvätta bort lackskyddet så är det helt ok att tvätta med det som du själv föredrar.


En behandlad bil blir tre gånger tåligare mot yttre påverkan såsom stenskott, salt, fågelspillning och mekanisk påverkan vid biltvätt. Risken för tvättrepor minskar avsevärt och man måste vara riktigt klantig och/eller ovarsam för att få tvättrepor på en bil behandlad med BVS Proline 4.0.


Din bil kommer att vara försäkrad mot onödig värdeminskning kopplad till bilen skick om du följer våra tvättråd och underhållsintervaller. Att påstå att din bil kommer att vara mer värd den dag du skall sälja den kanske är ett påstående som för många kan verka provocerande.

Hur många gånger har man inte hört "bilfirman gick inte ens ut och kollade på bilen".

Men faktum är att en välskött och snygg bil med dokumenterad proffesionell bilvård alltid är mer attraktiv än en bil som bara fått sporadisk tvätt i någon snabbtvätt då och då.

                                   Begagnad bil från 8000:-

I en grundbehandling med Proline 3.0 eller 4.0 lackskydd ingår följande:

• Karossen tvättas i flera steg för att avlägsna grövre smuts, asfaltsfläckar, flygrost och metallpartiklar.
• Rengöring av dörrgångar , fälgar och däck
• 1-stegspolering där vi tar bort ytligare repor (60-70%) och samtidigt bygger upp en djupglans i lacken baserat på normalt slitage.
• Stenskottsbättring (om färg skickas med)
• Proline keramisk behandling av utvändiga lackerade ytor samt plast och fram/bak lyktor.
• Dörrgångar samt fälgar behandlas med BVS Ceramic Lite. 


Tillval Flerstegspolering:
Uppmätning av lackens tjocklek och djuppolering för maximal lackglans och repborttagning.
2-stegspolering (70-80%)
3-stegspolering (upp till 95%)
Tidsåtgång 48tim+


Tillval Paket
• Rengöring av bilens interiör och bagagerum, städning, dammsugning, fönsterputs, rengöring av gummimattor, plast, vinyl mm. Traditionell rengöring av hela bilens interiör och bagagerum.
• BVS Glasbehandling (Vindruta samt främre sidorutor)


Vi har behandling för alla material på bilens interiör samt exteriör.
Tex Klädseltvätt, impregnering textil, läderbehandling, motortvätt, fälgbehandling, Cabimpregnering.

För prisuppgift kontakta oss.

Proline 4.0: Text
bottom of page